Zselicvölgy

Zselicvölgy

Szezonnyitó kerékpártúra a Zselicvölgybe

2017. március 17. - Zselicvölgy

Időpont: 2017. április 08.
szombat 09:30 óra

Gyülekező: 8:30-tól az OptiCost Kft. telephelyén, Kaposvár, Jutai u. 30/B.

A 2017-es ZSOTA kerékpáros szezon megnyitása alkalmából könnyű kerékpártúrára várunk Benneteket.

Reggeli gyülekezőnk után, kerékpárra szállunk, és a Jutai úti telepről a belváros felé kezdünk kerekezni. A Vásártéri útról a Bereczk Sándor u. át jutunk Kaposvár főterére, majd innen könnyed tempóban kerékpározunk ki a városból. Első pihenőnk a város végén, a Szentjakabi Bencés Apátsághoz felvezető buszfordulónál lesz. Pár perces várakozás után folytatjuk utunkat Sántos felé. Cserénfa irányába kanyarodunk el 66-os útról, itt lesz újabb rövid pihenőnk.
Csoportunk innen a Zselic csodálatos, forgalomtól mentes csábítóan hívogató lankái közt halad Kaposgyarmat érintésével Hajmásra.

szg_2295.JPG

A Zselicvölgy Szabadidőfarmra érve leparkolunk kerékpárjainkkal, és rövid sétát tehetünk a szabadidőfarmon. Sétánk alkalmával megismerkedhetünk a Kaposvártól csupán 20 km-re lévő hajmási szabadidőfarm exkluzív látványpincéjével, vadásztermével, hangulatos a’la carte éttermével, tájjellegű vendégházaival, vagy fűtött teniszcsarnokával, bowling pályáival, illetve háztáji gazdaságával, horgásztavával.

A farmon tett látogatás után az étteremben elfogyasztjuk ebédünket. Az OptiCost Kft. és Vendéglátóink zselici pincepörkölttel, házi savanyúsággal, friss kenyérrel várnak bennünket.

Ebéd után kerékpárjainkra szállunk ismét és búcsút intünk a térség legfiatalabb, ám egyik legszebb turisztikai paradicsomától Zselicfarm Szabadidőközponttól.

Utunk Kaposvárra vissza ugyan azon az útvonalon halad, mint amerre délelőtt kerékpároztunk. Több pihenővel a délutáni órákban érünk vissza a Kossuth térre, majd onnan a Jutai úti OptiCost Kft. telephelyére.

Táv: kb. 44 km

A túra ideje alatt kísérő kocsink ügyel a csapat biztonságára, a túra alatt végig a csoport mögött halad. Ha pihenésre lesz szükséged a kocsiban megteheted, így nem maradsz le a csoporttól. J

Váltás ruhát, melegebb öltözetet hozzál magaddal nyugodtan, a kocsiban elfér majd.

A tempó kényelmes lesz (ez nem verseny!), 10-12 éves kortól ajánlott.
Ez a nap szóljon a kerékpározásról! Bringázzunk közösen, pihenjünk a Zselic egyik legszebb helyén!

szg_2334.JPG


Részvételi díj: 990ft/fő

Az ár tartalmazza, túravezetést, étkezést a Zselicvölgy Szabadidőfarmon, csomagtranszfert, autó- kíséretet a túra ideje alatt, szervizt (anyagköltség nélkül), tartalékkerékpár biztosítását.

A túrára előleg utalása nem szükséges, csak jelentkezni kell az alábbi jelentkezési lap kitöltésével.
A részvételi díj fizetése a túra előtt a helyszínen történik.

Létszám korlátozott, max 150.fő

INGYENES BIKESAFE regisztráció a túra indulása előtt!

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a túra előtt 8:00 órától minden kerékpárost vár egy INGYENES kerékpár regisztrációs lehetőséggel. A regisztráció során a kerékpárról több fényképet készítenek, minden adatát rögzítik, majd bekerül egy országos adatbázisba.

szg_2350.JPG

Mit nyújt a regisztráció?

Fontos adatok és fotók rögzítése!
Kerékpár adatainak egy banki biztonságú, országos nyilvántartási rendszerbe történő rögzítése

Igazolják, hogy a Tiéd!
A nyilvántartási rendszerbe rögzített kerékpár tulajdonjogának az igazolása

Online feljelentési lehetőség lopás esetén!
Az elmentett adatok segítséget jelent a rendőrség számára

Lopott kerékpár figyelés!
Feljelentés után figyelik az internetes hirdetőoldalakat.

További információ a szolgáltatásról: www.bikesafe.hu

Ha regisztrálni szeretnéd a kerékpárod, kérlek érkezz időben, hogy az adatokat rögzíteni tudják indulás előtt. A BIKESAFE regisztrációs adatlapot kérd a túrára való jelentkezéskor (megjegyzésbe írd be)!

További infó: +3630 206 2574

A bejegyzés trackback címe:

https://zselicvolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr1712361125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása