Zselicvölgy

Zselicvölgy

Zselici keréktúrával nyitották a szezon

2017. április 10. - Zselicvölgy

A Zselicben tartotta hagyományos szezonnyitó túráját az Opticost Kft. támogatásával a Zsota Kerékpártúra Egyesület. A Kaposvárról a hajmási Zselicvölgybe oda-vissza vezető 44 kilométeres távot - a reggel még szemerkélő eső ellenére - több mint száz gyermek és felnőtt kerékpáros teljesítette kényelmesen és biztonságosan, mondta Muzsi Zsolt, a Zsota Kerékpártúra Egyesület vezetője.

-  Az idei rendezvényünkkel a kerékpáros közösségünk összekovácsolása és a Zselic értékeinek bemutatása volt a célunk – monda Muzsi Zsolt. - Nagy örömmel mondhatom, hogy a közös túra kedvéért többen a fővárosból és más vidéki városokból utaztak ide, és vettek részt az első idei közös kerékpározáson. 2017-ben összesen huszonkét túrát szervezünk. Ezek között az ország gyönyörű vidékeit – több között a Vértest, a Tapolcai-medencét, a Szekszárdi borvidéket, a Duna-kanyart - járjuk majd be több napon át, de eljutunk Szlovéniába, Olaszországba és kerékpározunk majd Bécs és Pozsony kerékpárútjain, valamint a Krk-szigeten is.

Ifjabb Lóki Géza, a Zselicvölgy Szabadidőfarm igazgatója elmondta: az elmúlt években egyre több kerékpáros fedezte fel az aprófalvas Zselic forgalomtól kevésbé terhelt útjait. Az erdőkkel, mezőkkel tarkított változatos tájegység kiváló terepet kínál számukra. A Zselicvölgy Szabadidőfarm kerékpáros-barát szálláshely, a bringával érkezőket biztonságos kerékpártárolók, bringakölcsönzési, étkezési és szálláslehetőségek várják. Kisebb-nagyobb kerékpártúrákkal könnyedén elérhető innen kerékpárral is a térség összes fontos látványossága.

A bejegyzés trackback címe:

https://zselicvolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr10012418015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása