Zselicvölgy

Zselicvölgy

Kirándulni vitte a Mikulás az anyaotthonban élőket

2015. december 16. - Zselicvölgy

A Borostyánvirág Anyaotthonban élő gyermekek látogattak a Zselicvölgy Szabadidőfarm meghívására Hajmásra. A programon a MintAgyerek zenekar tagja, Kollár András előadása után találkoztak a Mikulással, aki ajándékot hozott számukra. A kirándulás a farmon élő állatok megtekintésével, majd lovaskocsikázással zárult.

szg_0029.jpg

Proszonyák Ida, a családok átmeneti otthonaként működő kaposvári intézmény vezetője elmondta: már december elejétől karácsonyi lázban égnek az itt élők. A várakozás, a közös készülődés és ünneplés sokat jelent ezeknek a gyerekeknek, akik közül sokan alig, vagy egyáltalán nem jutottak ilyen élményekhez.

szg_0047.jpg

A Borostyánvirág Alapítvány 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy segítse a támogató családdal nem rendelkező, nehéz helyzetben lévő, gyakran bántalmazott, kisgyermekes anyákat. Az alapítvány tartja fenn a Borostyánvirág Anyaotthont, amely tizenhét éve fogadja a gyermekeket és anyákat az ország egész területéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://zselicvolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr498176286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása