Zselicvölgy

Zselicvölgy

Egyedülálló élmények télen is a Zselicvölgyben

2016. január 10. - Zselicvölgy

Mély erdők, tökéletesen pihentető csend, friss levegő, millió csillag a fejünk felett, s olyan ízek, mint a nagymama konyháján. Ha nem hiszi, járjon utána, hogy télen is legalább annyira üdítő pihenést és kikapcsolódást keresni a Zselicben, mint az év egyéb időszakában. S ha tökéletes szállást keres pihenéséhez, a térség legfiatalabb, ám egyik legszebb turisztikai paradicsomában, a Zselicvölgyben már meg is találta.

szg_0747.jpg

A hajmási szabadidőfarm exkluzív 150 fős látványpincéjével, vadásztermével, hangulatos a'la carte éttermével, tájjellegű vendégházaival, fűtött teniszcsarnokával, bowlingpályáival, szolgáltatásaival a zselici térség egyik legszebb turisztikai paradicsoma. A farm az aktív pihenés mellett kiváló helyszínt kínál céges rendezvények, csapatépítő tréningek, esküvők, születésnapok és családi programok lebonyolítására.

szg_8071.jpg

Rendezvénytermeiben a kisebb előadásoktól több száz fős vállalati rendezvényekig teljeskörű megoldást kínálnak. Vendégeiket 8 igényesen berendezett házban, illetve a központi épületben található szobáiban szállásolják el, egyidejűleg 72 vendégnek tudnak szállást biztosítani. A házakból csodálatos panoráma nyílik a szállodát körülölelő festői tájra és a farm tavára. Egyedi hangulatának kialakításában neves képzőművészek segédkeztek.

szg_8630.jpg

Az étlapon a tradicionális magyar konyha ízei mellett megtalálhatóak a tájjellegű ételek, a vadételek és a vegetáriánus fogások is. A Zselicvölgyben a minőségi alapanyagok fontosságában hisznek. Ételeiket a farm mintagazdaságában megtermelt nyersanyagokból készítik, így a vendégek asztalára mindig kiváló minőségű, jól elkészített ízletes fogások kerülnek. Úgy tartja a mondás, hogy: "Helyi ételekhez, helyi bor illik." Ezt szem előtt tartva úgy válogatták össze boraikat, hogy teljes kínálatot nyújtsanak a régió legkarakteresebb boraiból és tökéletesen harmonizáljanak az étlap kínálatával.

szg_0835.jpg

A kültéri medencék kivételével a Zselicvölgy minden szolgáltatása elérhető téli időszakban is, sőt, partnerei révén kedvezménnyel vehetik igénybe, többek mellett a Katica Tanya, a Csillagpark és a kaposvári Virágfürdő szolgáltatásait.

Akciós ajánlatainkat itt tekinthetik meg: http://www.zselicvolgy.hu/index.php/hu/csomagajanlatok

A bejegyzés trackback címe:

https://zselicvolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr738259710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása