Zselicvölgy

Zselicvölgy

Díjazták a zselicvölgyi kampányt

2016. április 06. - Zselicvölgy
Rangos szakmai elismerést kapott a 2015-ben megrendezett hajmási Miss Zselicvölgy sertésszépségverseny. A KRQ Kommunikációs Ügynökség és a Zselicvölgy Szabadidőfarm az Iránytű 2016 turisztikai kommunikációs versenyen a PR-megoldások kategória döntőseként „Az egyedülálló ötletért” különdíjat nyerte el a szokatlan kampánnyal.

A KRQ kommunikációs ügynökség és a Zselicvölgy Szabadidőfarm tavaly bolondok napja alkalmából, de nem áprilisi tréfaként szervezte meg a rendhagyó eseményt, amelynek célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a Zselic természeti és gasztronómiai értékeire. A turisztikai központ azt szerette volna hangsúlyozni, hogy ha ma már mindenkinek jár 15 perc hírnév, akkor a Zselic legnagyobb turisztikai fejlesztése is megérdemli a figyelmet. Ráadásul a környékbeli dombok között ezer éves hagyománya van a disznótenyésztésnek.
Gerillakampány elérte célját, a hazai és nemzetközi közvélemény is megismerte a kis somogyi települést.

A bejegyzés trackback címe:

https://zselicvolgy.blog.hu/api/trackback/id/tr58573904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása